Renata Chlumska

Föreläsare & programledare

Renata Chlumska

Renata Chlumska utsågs redan 2003 av amerikanska tidningen Outside som en av världens främsta äventyrskvinnor och har flera spännande expeditioner och förstaplatser på sin meritlista. Första svenskan över 8000 meter utan syrgas, första svenskan på världens högsta berg och första svenska kvinnan att slutföra The Seven Summits, ett legendariskt klätterprojekt som går ut på att bestiga det högsta berget på varje kontinent.

Renata har något fantastiskt att berätta, i både ord och bild, och föredraget är en äventyrsskildring där publiken får följa med på en otrolig resa, en resa ut i världen och in på livet. Renata påminner oss om hur mycket vi klarar av och på ett inspirerande sätt drar hon paralleller mellan sina expeditioner och arbetslivet.

Alla ställs vi nämligen inför utmaningar - företag, organisationer och människor - och även om vi inte väljer våra uppförsbackar kan vi välja hur vi hanterar dom. Vår attityd, inställning och hur vi förhåller oss till det som händer är avgörande för resultatet. Och Renata vet vad hon pratar om, vad som krävs för att nå hela vägen fram. Att leda sig själv, motivera andra, kommunikation, öppenhet, lagarbete, hantera förändringar, våga möta rädslor och att ha magnetiska mål är bara några av komponenterna som behövas.

Boka Renata Clumskas inspirerande föreläsning eller Renata som programledare hos oss på FEM.

Renata Chlumska