The Mamas

Artist

The Mamas

Vinnare av Melodifestivalen 2020!

The Mamas är gruppen som slog igenom över en natt som körsångerskor. Genomslaget kom direkt efter att de medverkat i Melodifestivalen 2019 tillsammans med John Lundvik vid hans framträdande i tävlingen med bidraget ”Too Late For Love”. Resultatet blev slående, inte bara för John Lundvik utan även för The Mamas när de tillsammans sjöng hem vinsten i finalen på Friends Arena. Bidraget fick högsta poäng, inte bara av publiken, utan också av samtliga medverkande juryländer, något som aldrig tidigare inträffat. Ett historiskt ögonblick! The Mamas tillsammans med John Lundvik fick representera Sverige i ESC 2019 som gick av stapeln i Tel Aviv och det resulterade i inte mindre än en Topp5-placering.

Året därpå; 2020, gick supergruppen The Mamas in i Melodifestivalen igen, då som trio, efter att den fjärde medlemmen Paris Renita lämnat gruppen. De gick raka vägen till final och i finalen slutade de som vinnare för andra året i rad, men första gången i eget namn. Pandemin satte stopp för ESC för första gången sedan starten och The Mamas fick då inte chansen att bära fanan vidare trots att de stod som vinnare av Melodifestivalen.

Idag är The Mamas en grupp på 3 sympatiska kärleksspridande superdivor; Ash Haynes, Loulou LaMotte & Dinah Yonas Manna – med talang utöver det vanliga!

The Mamas finns för bokning hos oss på FEM. och de har kommit att bli mycket populära vid events, awards, dinner entertainment, bröllop och andra events.

The mamas