Mats Randér

Programledare

Mats Randér

Fenomenala artisten och programledaren Mats Randér skapar innehåll med mening och magi! Mats är den av våra artister som är mest efterfrågad som programledare och moderator till olika evenemang. Alltifrån konferenser och bolagsstämmor till representativa middagar. Mats är också en entertainer av rang!

Programledare och moderator

Med sin erfarenhet och kunskap, stora professionalism och engagemang tillhör Mats Randér det absoluta toppskiktet i branschen när det kommer till programlederi. En programledare som finns med och hjälper till att driva konferensen framåt på ett professionellt sätt kan vara avgörande för det bestående intrycket. Mats styrka ligger i hans förmåga att på ett mycket insiktsfullt och seriöst sätt intervjua föredragshållaren eller företagsledningen, samtidigt som han lyckas förmedla en lättsam ton som får intervjupersonen att känna sig bekväm samt bidrar till att konferensen får ett bra flöde.

Redan 2005 vann Mats det i branschen prestigefyllda Narrenpriset som Årets Programledare med följande motivering: “Mats Randér är en av Sveriges i särklass bästa eventprogramledare. Med sin skicklighet bidrar han till en fördjupad och innerlig inspiration och ett extra mervärde. Måste upplevas!”

Mats sällade sig till skaran av vinnare med namn som Kristin Kaspersen, Fredrik Belfrage, Tilde de Paula och Mark Levengood. Priset delas ut årligen av Svenska EventAkademin.

Kreativ konsult

Mats Randér är även väldigt efterfrågad när det gäller arbete kring manus, regi och upplägg till olika produktioner. En engagerad och kunnig kreativ konsult, även detta en sida av honom som vi varmt rekommenderar.

Sångare, musiker, artist, skådespelare

Mats Randér är en stor artist med en mycket varm och härlig sångröst. Dessutom behärskar han många instrument och är fenomenal på att närma sig publiken samtidigt som han bjuder på förstklassig sång och musik. Mats har även varit engagerad vid olika tv-produktioner, bland några kan nämnas TV4:s Sen Kväll Med Luuk där han hade rollen som Kristians bollplank och fingerad studioman, Världens Minsta Lillasyster (SVT) samt Tusenbröder (SVT).

Mats Randér