Gentlemen

Artist

Gentlemen

Träffa Gentlemen – tre av Sveriges i särklass främsta sångare och entertainers.

Stilen är smoking och gästerna bjuds på en show med härliga influenser från Ratpack, Motown, soul och disco!

Gentlemen står för underhållningen i korta set genom middagen. Deras show kan delas upp i tre akter och de bjuder på underhållning ”från Verona till Las Vegas”.

En kväll med Gentlemen kan bjuda på allt från en flirt med de italienska operadivorna De tre tenorerna till nyare hits i Gentlementappning – ett specialframtaget Melodifestivalmedley eller varför inte en a capella-version av någon av Lady Gagas listettor? Gruppen består av Fredrik Willstrand, Mikael Grahn och Stefan Nykvist, samtliga väletablerade och professionella sångare med gedigna meritlistor som i denna konstellation kompletterar varandra på ett ypperligt sätt.

Gentlemen har medverkat vid en lång rad större TV-produktioner och shower, bland några kan nämnas Nyhetsmorgon, Rosa Bandet-galan, Bingolotto, TV-sända firandet av Kronprinsessan Victorias bröllop, Världens Barn-galan och Finska Melodifestivalen där de tillsammans med världsviolinisten Linda Lampenius framförde ett för detta tillfälle specialskrivet arrangemang av Your Song. Vid den stora invigningen av Friends Arena i Stockholm hade Gentlemen det ärofyllda uppdraget att sjunga invigningslåten och de framförde en specialarrangerad version av Phil Collins megahit In The Air Tonight.

Gentlemens underhållning är förstklassig och tillsammans bjuder de på humor och värme samt imponerande sångnummer, folkligt, fartfyllt och finstämt i en välavvägd blandning. De passar även utmärkt för en internationell publik då alla pratar flytande engelska.

Gentlemen