Fredrik Swahn

Artist & programledare

Fredrik Swahn

Fredrik Swahn är en fantastisk artist & sångare som bjuder på sig själv i alla lägen. Med sin enorma energi och utstrålning har han en alldeles säregen förmåga att skapa en unik publikkontakt. Boka Fredrik Swahn som kvällens artist och programledare - musikaliskt värdskap utöver det vanliga!

Sångare & musikalisk programledare

Tack vare en bred repertoar och mångårig erfarenhet är Fredrik en artist som går hem i alla läger, stor spontanitet och en osviklig timing är några av Fredriks kännetecken. Om så önskas kan Fredrik kompletteras med en kvinnlig sångkollega för en utökad middagsunderhållning av högsta klass, ett upplägg vi varmt rekommenderar!

Som sångare är Fredrik utbildad vid Kungliga Musikhögskolan och har även medverkat i en rad musikaler bl.a huvudroller i Rent, West side story och Hair. Fredrik har också blivit lite av en publikfavorit i program som Så ska det låta där han dykt upp ett flertal ggr.

Han fungerar utmärkt även vid internationella tillställningar då han talar flytande engelska och han har många gånger medverkat i sammanhang då det det svenska näringslivet representerats utomlands. Fredrik sprider god stämning både på och bakom scenen, något som är till stor glädje både för ett produktionsteam som för övriga medverkande.

Konferencier

Med sin långa erfarenhet från konferenser och andra evenemang inom näringslivet är Fredrik Swahn en av våra mest anlitade konferencierer vid olika tillställningar. Fredrik balanserar på ett väl avvägt sätt mellan en seriösare ton och en lättsammare approach, beroende på vad situationen kräver och hans personlighet och scenvana skapar trygghet och trivsel.

Sagt om Fredrik

"Fredrik är en härlig stämningshöjare, har humor, otrolig energi, en enorm känsla för timing och framför allt är han en grym sångare!” - Eva Gidlöf, VD Tieto Sverige

”Man är uppfylld av positiv energi och kraft efteråt.” - Lill Lindfors

”Fredrik lyckas med konststycket att förena humor och allvar på ett brilliant och mycket personligt sätt. På vägen hem kände jag mig mer levande, kan ett betyg bli bättre?” - Petra Mede

”Jag och Malin vill tacka för en härlig ensemble som verkligen var medryckande! Det är nog första gången Ormen dansat omkring i anrika Spegelsalen…. och Fredrik, Wiktoria, Svante och Maria var en stor del av att det blev så bra. Jag ser fram mot nästa samarbete med er.” - Marie Åkesson, VD-assistent Systembolaget

Fredrik Swahn